Forgalomkorlátozás

2023.06.21. 16:48

Lezárták a vasúti átjárót Debrecenben, hiába hajtanak arra az autósok!

Forrás: Kiss Annamarie

Teljes szélességében lezárták a Vezér utcai vasúti átjárót szerdán délután a Debrecen–Tiszalök vonal pályakarbantartási munkái miatt.

Forrás: Kiss Annamarie

Az átépítés helyszínén naponta 7 és 19 óra között ideiglenes átjárót biztosítanak a gyalogosok, illetve a kerékpárjukat toló kerékpárosok részére, azonban a gépjárműforgalom csak kerülőútvonalon lehetséges.

 A Tudáspark területén lévő intézményeket, gyárakat a Balmazújvárosi út felől, a Domokos Márton utcán át érhetik el az autóval közlekedők, míg a Vezér utcai lakótelep felől a Károly Gáspár utca – Szabó Lőrinc utca – Balmazújvárosi út – Domokos Márton utca útvonalon át lehet közlekedni.

Forrás: Kiss Annamarie

Szerda délutáni ottjártunkkor azt tapasztaltuk, hogy a kirakott táblák ellenére többen behajtottak a lezárt területre autóval. A MÁV kéri a közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel hajtsanak, a kerülőutakat igénybe véve!

A vágányzár tervezetten június 23-án (pénteken) 6 óráig tart. A vasúttársaság közlése szerint a munkálatok során átépítik a vágányt és a kapcsolódó útburkolatot, valamint kicserélik a vasúti átjáró burkolati elemeit. A pályakarbantartási munkák miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Debrecen és Hajdúböszörmény, illetve egy esti és egy reggeli vonat helyett Debrecen és Hajdúnánás között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Debrecen és Hajdúböszörmény között gyorsjáratú pótlóbuszok is közlekednek, melyek a közbenső állomásokon nem állnak meg.

HAON

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában