Látványos volt

2023.06.20. 20:44

Nagy riadalmat okozott egy hőlégballon Debrecenben, még a forgalom is leállt a Kishegyesin - fotókkal

Igazán mozgalmas estén vannak túl a környékbeliek.

Forrás: Donga Dóra

Nagy meglepetést okozott kedden az esti órákban Debrecenben, a Kishegyesi és az István út kereszteződésében egy hőlégballon. A helyszínre a tűzoltókat és a rendőrséget is riasztotta valaki, mert megijedt, hogy a légi jármű lezuhant.

Forrás: Donga Dóra

Szerencsére, a riasztás téves volt, ugyanis egy egyszerű leszállásról volt szó. Értesüléseink szerint összesen öten utaztak a járműben, az út születésnapi ajándék volt. Az idő nagyon jó volt a repüléshez, a Sportuszoda mellől szálltak fel, elmentek egészen a reptérig, elhaladtak a Csapókert felett, a végállomásnak pedig a Kishegyesi út melletti zöld területet választották, mivel ott a leszállás után biztonságosan ki tudják teríteni, majd összehajtani a ponyvát. A helyszínen megtudtuk, a hőlégballonozásnak van egy különleges szabálya, miszerint bárhol, ahol arra alkalmas terület van, fel- és leszállhatnak, erre engedélyük van. Ezt használták ki kedd este is. 

Forrás: Donga Dóra

A nem mindennapi eseményt rengetegen követték végig, mivel nagyon látványos volt. Úgy tapasztaltuk, hogy néhány percre még a forgalom is leállt. 

Forrás: Donga Dóra

A nagy izgalmak után a hőlégballont este fél kilenc után néhány perccel szállították el a helyszínről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában