Közbeszerzés

2023.05.02. 16:09

Technikai partnert keresnek a nyári nagyerdei szabadtéri színielőadásokhoz

Húsz előadást tervez a Csokonai Színház, különböző műfajokban.

A tavalyi Mozart: A varázsfuvola című opera előadása a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon

Forrás: Illusztráció: Napló-Archív

A Nagyerdei Szabadtéri Színpad idei nyári programjaihoz keres üzemeltetőt a Csokonai Színház a szükséges hang- és világítástechnika (fénytechnika), a kezelőszemélyzet és az eszközök biztosítására – áll az április 26-ai Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívásban.

A Nagyerdei Színház 1013 férőhelyes. Az előadások/rendezvények hang- és világítástechnikai (fénytechnikai) tervezése nem a feladat része, az eszközök telepítését a helyszín adottságainak, a színház iránymutatásának megfelelően kell elvégezni. Feladat viszont a helyszínen a szolgáltatói végpontoktól a berendezések biztonságos működtetéséhez szükséges erősáramú rendszer kiépítése, a vonatkozó jogszabályoknak és szabványoknak, munkavédelmi-, tűz- és balesetvédelmi, biztonsági előírásoknak megfelelően.

A nyári évadban a Csokonai Színház húsz előadás/rendezvény megtartását tervezi prózai művek, klasszikus zenei előadások (opera, operett, klasszikus zenei koncert) és musical műfajokban. 

A nyertes ajánlattevő feladata az eszközpark biztosítása minden egyes előadásnapon/rendezvénynapon, illetve építési-, próba- továbbá esőnapon; a színpadi (riggeléstechnika) – hangtechnikai (hangosítási) és világítástechnikai (fénytechnikai) eszközök vonatkozásában. Ezen kívül szükséges még a rendszer telepítése során és fent felsorolt napokon a megfelelő szakképzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkező szakember biztosítása, minden egyes előadáshoz/rendezvényhez legalább 4 fő létszámban. A rendezvénynaptárban feltüntetett 20 előadáshoz/rendezvényhez képest 3 további előadás/rendezvény megrendezését opcióként kezeli a színház.

A szerződés 2023 június 1-től augusztus 31-ig terjedő időszakra szól majd. Az ajánlatokat május 8-ig várják.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában