Felsőoktatás

2023.04.16. 19:29

Debreceni OTDK-siker született Pécsen

A Pécsi Tudományegyetemen rendezték meg a 36. OTDK Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekciójának versenyét április 11. és 13. között. A megmérettetésen Papp Hunor, a Tanítsunk Magyarországért program debreceni mentornagykövete országos harmadik helyezést ért el nevelésszociológia tagozatban - számolt be szerkesztőségünknek a díjazott.

Papp Hunor, OTDK, Debrecen, Debreceni Egyetem
Papp Hunor 3. helyezést ért el
Forrás: olvasói felvétel

A bemutatott pályamunka elkészítését egyéves kutatás előzte meg, amely során számos Hajdú-Bihar vármegyei általános iskolában vettek fel adatot a CHERD - Hungary Oktatáskutató Gyakornoki Program gyakornokai. A mérőeszköz elkészítését, valamint az adatok felvételét és elemzését mind lelkes hallgatók végezték a Debreceni Egyetem Neveléstudományi Tanszékének oktatói támogatásával. A kutatás a Magyar Tudományos Akadémiával együttműködő MTA-DE-CSATOKK Kutatócsoport égisze alatt valósult meg. A díjazott pályamunka címe: A mentor mint iránytű: A Tanítsunk Magyarországért mentorprogram hatása az alacsony státusú diákok jövőképére, tanulmányi aspirációikra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában