Debrecen

2023.04.14. 10:22

Felfoghatatlan! Eltűntek a koszorúk a Vágóhíd utcai tragédia helyszínéről

A januári halálos baleset áldozatának állítottak velük emléket.

Összetört autó a Vágóhíd utcai halálos baleset helyszínén

Forrás: Napló-archív

Ahogy arról már többször is beszámoltunk, január 7-én tragikus baleset történt Debrecenben, a Vágóhíd utcai felüljárón, ahol két autó ütközött össze frontálisan a hajnali órákban. Úgy tudni, az egyik jármű eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, majd nekiment a vele szemben közlekedő autónak.

Az elhunyt 21 éves sofőr a vétlen autóban ült, aznap este mécsesekkel is emlékeztek rá a tragédia helyszínén.

Az áldozat édesanyja pénteken arról írt bejegyzést az egyik helyi Facebook-csoportba, hogy valaki az este folyamán levette a hídról a megemlékezés koszorúit. „A gyermekem vesztette ott az életét!! Nem zavart ott senkit. Kívánom neki azt a fájdalmat átélni amit én éreztem amilor megláttam reggel hogy nincs meg, egyik koszorú sem! Nem értem a viselkesését? Mit csinált vele! Kívánom neki az amit most én érzek!” – fűzte hozzá a gyászoló szülő.

A bejegyzés alá kommentelők jelezték, hogy tegnap napközben, 15 óra körül még biztosan ott voltak a koszorúk.

A balesetben elhunyt férfit Létavértesen kísérték utolsó útjára február elején. A ravatalozó előtt több rendőr is állt, a fiatal ugyanis a helyi rendőrségen volt fegyveres biztonsági őr, később pedig rendőrként szeretett volna dolgozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában