Gyász

2023.02.08. 12:03

Egy angyallal gazdagabb lett Sithonia, nyugodj békében, Salamon Kata!

Hosszan tartó, súlyos betegség után életének 73. évében távozott a Grand Tours utazási iroda szeretett idegenvezetője.

Elhunyt Salamon Kata, a Grand Tours idegenvezetője

Forrás: Facebook

Aki utazott már valaha a debreceni társasággal Sithoniába, garantáltan a szívébe zárta az utóbbi években Neos Marmarason szolgálatot teljesítő Salamon Katát. Életvidám személyisége, odaadása sokak nyaralását tette felejthetetlené.

Forrás: Facebook

A szomorú hírről a családja számolt be a közösségi oldalán, amelyet elleptek a részvétnyilvánítások: „Angyalok vigyázzák álmodat Örülök, hogy egy ilyen csodálatos embert ismerhettünk meg a személyedben, akit fogadott anyukánkként szerettünk, tiszteltünk! Egy darab szakad ki a lelkemből amikor arra gondolok, hogy nem vársz többet minket sem Görögországban, sem az otthonodban. Nem lesz együtt több Sithonia körút,  hajókázás, felhőtlenül felszabadult Görög est, nem eszünk fagyit Pefkohoriban, nem lesz idehaza pihenéssel töltött wellness hétvége, csak a veled töltött időnek a szép emléke marad nekünk!” -  így búcsúznak a korábbi utasok, barátok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában