Educatio

2023.01.17. 13:57

Több ezer felvételiző a Debreceni Egyetem standjánál

A speciális hallgatói szolgáltatásokat, a tudományos és kulturális programkínálatot, a sportolási lehetőségeket és a DE sajátos arculatát is megismerhették az érdeklődők.

Új képzési lehetőségekkel, egyedi arculattal, saját logós meglepetésekkel várta az érdeklődőket a Debreceni Egyetem (DE) az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon – számolt be róla az unideb.hu. A DE standján minden kar bemutatkozott, valamint a részben debreceni rendezésű, jövő évi Európai Egyetemi Játékokról is tudhattak meg részleteket a látogatók. Több most induló képzés érhető el az általános felvételi eljárásban a DE szakjai között, ezek mellett a speciális hallgatói szolgáltatásokat, a tudományos és kulturális programkínálatot, a sportolási lehetőségeket és a DE sajátos arculatát is megismerhették az érdeklődők. A kétnapos felsőoktatási mustrán több tízezren vettek részt, s a Debreceni Egyetem standját is több ezren keresték fel. Az egyetem tudósítása idekattintva tekinthető meg.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában