Meglepetés

2022.12.19. 16:12

Gyermekek karácsonyát tette szebbé hajdúsámsoni Család- és Gyermekjóléti Szolgálat

Forrás: Dandé Melinda

Karácsony jegyében több nemes adomány érkezett a szolgálathoz év végén, melyekkel 30 gyermeknek tették szebbé a szeretet ünnepét. Bognár József, volt hajdúsámsoni lakos csokoládécsomagokkal kedveskedett, egy másik felajánló – a Közművelődési Kollégium támogatásával – kézzel készített angyalkákat hozott a gyerekeknek, így lesz kinek megsúgni karácsonyi kívánságaikat, és szintén lakossági felajánlásnak köszönhetően plüssöket is vihettek haza kisebbek és nagyobbak. A délutánt megtisztelte Csigéné Zsadányi Mariann alpolgármester, aki megköszönte az önkormányzat nevében a nagylelkű ajándékokat.

Édes lesz az ünnep

Idén is csatlakozott a város a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete (BAGE) csokigyűjtő akciójához. A gyűjtés fő kezdeményezője Hajdúsámsonban – az önkormányzattal karöltve – a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat. Minden évben társul egy támogató a helybeli gyűjtéshez, ez alkalommal a hajdúsámsoni TTISZE focistái és a szurkolók voltak. Az összegyűlt édességeket ünnepélyes keretek között adta át a város nevében Dandé Lászlóné alpolgármester és Csőszné Szilágyi Erzsébet, a helyi szolgálat vezetője Buzás Lajosnak.

DM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában