Mi lehet ez?

2022.11.09. 14:40

UFO-t láttak Debrecenben? Megszólalt egy UFO-kutató is!

Egy helyi férfi két erősen világító, kör alakú fényt látott meg az égen.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Keserű Tamás hétfő este éppen a kocsijához igyekezett, amikor két világító foltra figyelt fel az égbolton. Először repülőre gondolt, de aztán észrevette, hogy egy helyben állnak. Mire elővette a telefonját a zsebéből, már csak néhány másodpercig tudta a szokatlan dolgot videózni – olvasható a BorsOnline-on.

Az észlelésről készült videó nem elérhető a cikkben, egy árulkodó pillanatképen viszont látszik, miről van szó.

Pillanatkép a felvételből
Forrás: Bors

- Akkor vettem észre a két erősen világító valamit az égen – kezdte a Borsnak Tamás. - Az első gondolatot hamar kizártam, amikor észrevettem, hogy nem mozdulnak, stabilan egy helyben álltak repülő magasságban vagy húsz másodpercig. Számba vettem a lehetőségeket: az utcai lámpa túl alacsony, drónnak túl magasan volt.

Egyszerűen nem tudtam mire vélni, mindenképpen furcsa valami volt.

Mire elővettem a telefont, már csak néhány másodpercig tudtam videózni a fénylő valamiket, mert hirtelen eltűntek. Én egyébként hiszek abban, hogy léteznek rajtunk kívül idegen életformák. Na persze nem kis zöld emberekre gondolok… – nyilatkozta.

Mit mond az UFO-kutató?

A Bors elküldte a felvételt a Magyar UFO akták c. könyv szerzőjének.

– Ez nagyon rövid felvétel ahhoz, hogy túl sok minden kiderülhetne belőle – mondta Miskolczi László. - 2022-ben ez már édeskevés. Szürke háttér előtt két fénypöttyről nem vonnék le következtetést, mert ez bármi lehet. Az eltűnésük is túl hirtelen. Azzal a körítéssel, hogy az illető kilépett a kapun és ezt meglátta, a sztori érdekes, de mást nem lehet vele kezdeni. Lehet egy átverés, hogy valaki lekapcsolta a lámpát egy plexi üveg előtt. Háttér nélkül azt sem lehet megmondani, hogy ez valójában milyen magasan van. Egészen más lenne a helyzet, ha a talajtól látnánk egy zoomolást. 

 

 

Címkék#UFO#debrece

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában