Kitüntették Fazekas Lajost

2022.11.14. 11:51

Rangos szakmai elismerést kapott az Aquaticum igazgatója

Fazekas Lajos, az Aquaticum Debrecen Kft. ügyvezetője

Forrás: Napló-archív

Az elmúlt héten zajlott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének közgyűlése Budapesten. A szövetség a szakmáért és a szövetségért kiemelkedő tevékenységet folytató szakemberek munkájának elismeréseként Marencich Ottó-emlékplakettet ad át a turizmus kiemelkedő alakjainak. A díjat 1980- as alapítása óta kétévente adják, az idei évben a díjazottak ünnepélyes keretek között vehették át az elismerést Baldauf Csabától, az MSZÉSZ elnökétől.

Fazekas Lajos, az Aquaticum Debrecen Kft. ügyvezetője a Debrecen térségében végzett állhatatos munkájának, a turizmus fellendítésében, fejlesztésében és a régió sportturisztikai desztinációként való definiálásában tett erőfeszítéseinek elismeréseként vette át az emlékplakettet

– olvasható a cég közleményében.

2022-ben Marencich Ottó-emlékplakettel elismert szakemberek továbbá Szalók Csilla, a Budapesti Gazdasági Egyetem Turizmus és Vendéglátás Intézet vezetője, valamint Kovács Balázs, a Danubius Hotels Zrt. vezérigazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában