Ünnepség

2022.11.01. 10:52

Huszonöt éve számíthatnak az idősek a csökmői Gondozási Központra

Ezt az évfordulót ünnepelte az intézmény október 27-én a Faluház színháztermében, ami megtelt az intézmény tagjaival, vagyis az idősekkel.

Forrás: B. Kiss Andrea

Magyari Gabriella, a jelenlegi vezető köszöntötte az egybegyűlteket, majd egy zenés fotó-összeállítással idézte fel az elmúlt negyedszázad pillanatait. Az emlékek hol mosolyt, hol könnyeket csalt a vendégek szemébe, hiszen a régi képeken sok olyan ismerőst láthattak, akik már nincsenek az élők sorában. Ezt követően az intézmény dolgozói léptek színpadra egy kis vidám jelenettel, majd néhányan a gondozottak közül adták elő mindazt, amivel készültek. Tóth Gyula egy szavalattal és egy tréfás kis történettel készült, majd Molnár Emma és Szabó Imre szóltak a közönséghez. Emma, aki régóta tagja a gondozási központnak, elmondta, hogy nagyon szeret odajárni, mert jó a társaság. Végül Nagy Jánosné szavalattal, az egyik dolgozó, Kovács Imréné dalokkal szórakoztatta a népes közönséget. A műsorok után közös ebéd, majd egy ízletes torta pecsételte meg az ünneplést. Addigra a zenészek is megérkeztek, akik remek hangulatot varázsoltak, többen is táncra perdültek. A nappali ellátást biztosító intézmény nagyon fontos szerepet tölt be a falu életében, hiszen az idősekről gondoskodnak, illetve társasági, szórakozási lehetőséget biztosítanak nekik összejöveteleikkel, havi programjaikkal.

B. Kiss Andrea

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában