Párthírek

2022.11.07. 16:49

A Momentum plakátragasztására a Fidesz is reagált

Ahogy országosan, úgy Debrecenben is kijavította a Momentum a kormány hazug és uszító plakátjait – írta a Haonhoz eljuttatott közleményében Szabó Bence, a Momentum hálózati igazgatóságának észak-alföldi régióvezetője. Hangsúlyozza: a Fidesz hazudik, amikor az ország problémáit azokra az uniós szankciókra próbálja kenni, amiket Orbán Viktor is megszavazott. Az igazság az, hogy Európában valóban gazdasági nehézségek vannak, de ezeket Putyin háborúja okozta. Magyarországon viszont ennél súlyosabb a helyzet, komoly válság van, amiért a rossz kormányzás a felelős!

A Fidesz Debreceni Szervezete közleményben reagált: A Momentum, ahogy eddig, úgy most is idegen érdekeket szolgál. A Magyar Kormány az európai egység érdekében azokat a szankciókat szavazta meg, amelyek nem veszélyeztetik Magyarország energiaellátását. Az energiaforrásokra vonatkozó korlátozásokat határozottan ellenezte és ellenzi. A kormány béketörekvésével szemben a Momentum a háború meghosszabbítását szolgáló szankciók mellett áll – fogalmaztak. Hozzátették: ezzel tönkreteszik a magyar gazdaságot, a magyar embereket. Újból és újból azt bizonyítják, hogy nekik nem az ország és nem a magyar emberek számítanak. Idegen pénzeken az ország ellen kampányolnak, és Gyurcsány kottájából játszanak: hazudnak reggel, éjjel meg este.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában