Figyelem!

2022.10.07. 13:28

Új forgalmi rend lép életbe három debreceni utcában

Ne megszokásból vezessenek!

A Poroszlay út a Bolyai utca és Nagy Lajos király tér között lesz egyirányú

Forrás: Google Maps

Lakossági kezdeményezésre – a forgalombiztonság növelése érdekében – a Komlóssy utcában október 7-én 16 órától, a Mikszáth Kálmán utcában és a Poroszlay úton október 7-én 18 órától új forgalmi rend lép életbe - tudatta az önkormányzat.

  • A Komlóssy utca a Csanak József utcától egyirányú lesz az Egyetem sugárút irányába, kivéve az utolsó 50 méteren, melyen változatlanul kétirányú forgalmi rend marad érvényben.
  • A Mikszáth Kálmán utca Bolyai utca – Mikszáth Kálmán utca 4-6. szám közötti szakaszán a Bolyai utca irányából egyirányú forgalmi rend kerül bevezetésre.
  • A Poroszlay út Bolyai utca és Nagy Lajos király tér közötti szakaszán a Nagy Lajos király tér irányából egyirányú forgalmi rend lesz.
  • Emellett a Poroszlay úton és a Mikszáth Kálmán utcában – a jelenlegi parkolási szokásokat figyelembe véve – megállási tilalom lép életbe.

Kérik az erre közlekedőket, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett közúti jelzőtáblák figyelembe vételével közlekedjenek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában