Látványos fotón a megújuló Med Hotel

2022.10.18. 10:20

Nemcsak újjáépül, hanem bővül is a kastélyszerű gyógyszálloda

Hétfői cikkünkben megemlékeztünk arról, hogy egy évvel ezelőtt október 17-én égett le a nyíradonyi Borostyán Med Hotel.

Forrás: Facebook / Borostyán Med Hotel

A szálloda a borzalmas esemény évfordulóján bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán. Mint írják, a szálloda tulajdonosa nemcsak a Borostyán Med Hotel felújítása mellett volt elkötelezett, hanem az épület bővítése mellett döntött. Így megnövelt szobakapacitással és megnagyobbított wellness részleggel tervezik az újranyitást.

 

Az elmúlt egy év folyamatos munkával, ötleteléssel és tervezéssel telt. Nagyon bíztunk abban, hogy gyorsan halad majd a felújítás és mielőbb újra tudunk nyitni, de sajnos a globális helyzet nem várt mértékben lassítja az építkezést 

 

– olvasható a bejegyzésben.

Hozzáteszik, még nagyon sok munka van hátra, de hamarosan tudatják, mikorra várható a nyitás. Emellett egy frissen készült fotót is mellékeltek az „új Borostyánról”, ami talán valamelyest feledteti a sokak emlékében ragadt képet.

A bejegyzés alatt számos bátorító hozzászólás és gratuláció olvasható. A korábbi vendégek nosztalgikusan emlékeznek vissza esküvőkre, pihenéssel töltött hétvégékre. Az embereknek láthatóan tetszik az újra régi pompájában megcsodálható létesítmény. Sokan fogadkoznak, hogy amint elkészül, újra ellátogatnak a gyógyszállóba.

HL

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában