Október 23.

2022.10.19. 13:54

Negyven évnyi munka a Debreceni környéki erdőkért

Elismerésben részesült a NYÍRERDŐ Zrt. nyugalmazott műszaki vezérigazgató-helyettese.

Forrás: AM Sajtóiroda / Pelsőczy Csaba

Elismeréseket adott át kedden dr. Nagy István agrárminiszter az 1956. évi forradalom és szabadságharc emléknapja, október 23-a alkalmából a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.

A tárcavezető az ünnepségen kiemelte: a napjainkra jellemző rendkívüli időkben különös súlya van annak, ha szép számmal akadnak olyanok, akik minden nehézség ellenére hisznek magukban, és tudásukat felhasználva kiemelkedő munkát végeznek. A díjazottak teljesítménye nemcsak őket és a szűkebb környezetüket gazdagítja, hanem az egész nemzetet szolgálja a példamutatásukon keresztül – idézte az agrárminisztert közleményében a NYÍRERDŐ Zrt.

Dr. Nagy István az ünnepségen az Életfa Emlékplakett Bronz Fokozata elismerést adományozta Fekete György, a NYÍRERDŐ Zrt. nyugalmazott műszaki vezérigazgató-helyettese részére, a Nyíregyháza és Debrecen környéki erdők érdekében végzett négy évtizedes példaértékű munkájáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában