Fények az éjszakában

2022.10.27. 08:38

Hátborzongató fényjelenséget rögzítettek Hajdú-Biharban! – kiderült mi okozta

Háromszor is látható az esztári felvételen.

Pillanatkép olvasónk felvételéből

Érdekes fényjelenségekről kaptunk videót olvasónktól. Elmondása szerint a felvételt egy kb. 35-40 méter magas esztári telefontorony 72-szeres zoommal rendelkező térfigyelő kamerája rögzítette, október 25-én, kedden este fél 10 után pár perccel. A Létavértes felé néző kamerával készített videón az látszott, hogy többször is élesen megvillan a sötét, felhős égbolt. Az 1 perc 41 másodperces felvételen összesen három ilyen jelenséget lehet kiszúrni.

Olvasónk szerint mindezt hanghatás is kísérte, de nem tudta eldönteni, hogy valamilyen „robbanásról”, esetleg vadászok lövéseiről lehetett szó.

Frissítés: időközben jelentkezett a videó eredeti tulajdonosa, aki elmondta, hogy a felvételt szerkesztőprogrammal manipulálták és ismerősi körben kelt önálló életre az "UFO-sztori". A hátborzongató villanásokra bár számos magyarázat született, végül pofonegyszerű megoldás kerekedett. A felvételt a tulajdonos kérésére eltávolítottuk a bejegyzésből. Az igazság odaát van!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában