Ügyességi verseny

2022.05.16. 15:00

Mozgásban volt Földes és Kaba is

Folytatódott a megyei önkormányzat iskolásoknak szóló ügyességi csapatversenye.

Forrás: HBMO

Erre az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretében van lehetőség annak érdekében, hogy a mozgás, a versenyszellem és a közösségi élmény együttesen járuljon hozzá az egészséges életmódhoz - olvasható a megyei önkormányzat honlapján.

Az iskolai közösségek ügyességi csapatversenyét nyolc konzorciumban (Kaba, Hajdúböszörmény, Püspökladány, Hajdúnánás, Csökmő, Biharkeresztes, Berettyóújfalu, Esztár) valósítja meg a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat. A konzorciumokban résztvevő települések általános iskoláinak felső tagozatos tanulói sorverseny formájában mérkőznek meg egymással. A versenyeken résztvevő intézmények mindegyikében három, 8 fős csapat játszik, sorversenyek formájában.  A résztvevők sportos ajándékokat kapnak.

Május 13-án Földesen és Kabán versenyeztek a diákok. A rendezvényen Bulcsu László alelnök üdvözölte a résztvevőket és osztotta ki az ajándékokat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában