Fejlesztések

2022.04.07. 10:58

Törlesztik az adósságukat Tedejen, folytatódnak a megkezdett munkálatok

Befejezik a szennyvízberuházást Tedejen, és már elindult az útfelújítási munka is a városrészen.

Forrás: Napló-archív

Újabb ingatlanokat kötnek be a szennyvízcsatorna-rendszerbe Hajdúnánáson – erről kedden számolt be Nagyné Legény Ildikó, a város alpolgármestere a közösségi oldalán. 

 

A közzétett videóban jól látni, hogy már javában zajlanak a fejlesztés munkálatai. Az alpolgármester a videóban úgy fogalmazott: régi adósságát törleszti ezzel a beruházással a város a lakosság felé. Hajdúnánás önkormányzata még 2017-ben Környezet és Energia Operatív Program (KEOP)-pályázaton nyert el támogatási forrást, amelyből a legtöbb tedeji ingatlan szennyvízbekötését sikerült is kivitelezni. – Viszont a Fő utca 2–8. szám alatti ingatlanok bekötése nem valósult meg, nekem ez azóta is ígéretem volt az itt élőknek – mondta Nagyné Legény Ildikó. Szavai szerint még a héten befejezik a munkát. 

Óvatosan az utakon! 

 

Az alpolgármester emellett egy másik, folyamatban lévő beruházás állásáról is beszámolt. Elmondta, hogy a Tedej autópálya-felhajtótól a megyehatárig tartó útszakasz felújítási munkálatai jelenleg is zajlanak. Többek között ez is nagyon régen várt beruházás már a településen. A munkálatok elvégzésének az idejére a lakosság türelmét kérik, az autósoktól pedig azt, hogy biztonságosan közlekedjenek. 

 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában