Felelős állattartás

2022.04.27. 12:06

Ingyenes az ivartalaníttatás Nyírábrányban

Forrás: MW-archív

– Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata a tavalyi évben a Magyar falu program keretében támogatást nyert el a felelős állattartást elősegítő ivartalanítási programra, az állatok veszettség elleni védőoltására és mikrochippel történő megjelölésére. Az előző évben nagyon sok jelentkezés érkezett, számos sikeres műtéten vagyunk már túl, azonban a visszamondások miatt újra megnyitjuk a jelentkezést a fennmaradó összeg erejéig – tájékoztatott hivatalos közösségi oldalán a település önkormányzata.

A díjmentes szolgáltatásra jelentkezhet minden helyi lakos, akinek tulajdonában van kutya vagy macska, és szeretné kérni az állat díjmentes ivartalanítását.

Az ingyenes védőoltás és chipelés azonban csak akkor kérhető, ha a tulajdonos vállalja az állat ivartalaníttatását is. További tájékoztatást a község polgármesteri hivatalának épületében vagy telefonon kérhetnek az érdeklődők.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában