Nagytemplom

2022.03.13. 16:47

Kossuth Lajos bőrébe is bújhatunk a debreceni Nagytemplomban

Forrás: Czinege Melinda

Tárlatvezetésekkel és forradalmi foglalkozásokkal is várja a látogatókat keddig a Debreceni Református Nagytemplom. Cél az is, hogy az érdeklődők ne csak megtekintsék, hanem meg is ismerjék az ikonikus épület történetét. 

 

Március 14-én (hétfőn), valamint a nemzeti ünnepen 10 és 14 órakor tárlatvezetések lesznek a Nagytemplomban a B-túrára érvényes belépőjeggyel rendelkezőknek. A túrákon részt vevők a templom teljes látogatói útvonalát megismerhetik, beleértve a kiállításokat, padlásteret és a panorámajárdát is.

 

Március 15-én – Ha még egyszer azt üzeni címmel – 10 és 14 órától izgalmas ünnepi múzeumpedagógiai foglalkozásra várják a gyerekeket és a felnőtteket. A Nemzeti Emlékhelyen együtt lehetnek részesei az 1848/49-es események jelentős epizódjainak. A foglalkozásokon kívül március 15-én vehetik először használatba a látogatók a Nagytemplom új fotófalát, melynek köszönhetően Kossuth Lajos bőrébe bújhatunk egy fénykép erejéig.

 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában