Naprakész tájékoztatás

2022.03.13. 10:34

Gazdaklub volt Sámsonban

Téli kamarai gazdaklub címmel tartottak előadást a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága szervezésében csütörtökön a hajdúsámsoni polgármesteri hivatal tanácstermében. 

 

A kamara egyik legfontosabb feladata a tagok széles körű, pontos és naprakész tájékoztatása, mely a helyi gazdákat is érinti. A rendezvényt Antal Szabolcs polgármester nyitotta meg. Az előadók között szerepelt Filemon Mihály, Nyírmártonfalva polgármestere is, aki a helyi földbizottsági ügyekben közreműködő alelnök, valamint Gyenes Adrienn agrárpolitikai szakértő és Kissné Gyarmati Ágnes megyei igazgató. 

 

A rendezvény főbb témái között voltak a földforgalmi jogszabályváltozások, a mezőgazdasági termelés korszerű technológiai megoldásai, a vidékfejlesztési program aktuális pályázatai, valamint szó esett a gazdák lehetőségeiről is a közös agrárpolitika reformjának a tükrében. 

 

DM 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában