Nádudvar

2022.02.04. 15:00

Elstartolt a babautalvány

Az első alkalom ünnepélyes keretek között zajlott az Anya- és Gyermekvédelmi Tanácsadó közelmúltban felújított épületében.

Forrás: Marján László

Nyolc novemberi és tizenegy decemberi születésű helyi csecsemő családjának jelentett segítséget az a babaköszöntő csomag, amelyet a kisváros önkormányzata adományozott – ez alkalommal elsőként az érintetteknek. A kilenc rózsaszín és kilenc kék hátterű emléklap mellett babánként 15 ezer forintos ajándékutalványt is kaptak a kisgyermekek szülei, amelyek a helyi bababoltokban és gyógyszertárakban válthatók be.

 

Az emléklapokat Maczik Erika polgármester adta át pénteken. Köszöntőjében megemlítette, hogy szeretnék ezúton is segíteni gyermekvállalási kedv fokozását Nádudvaron, s ezért szavazták meg a szintén jelen lévő önkormányzati képviselő, Pető József ezirányú javaslatát, aki mentő szakápolóként, illetve a település Egészségügyi-, Szociális-, és Ifjúságvédelmi Bizottságának elnökeként kiemelt figyelmet fordít e területre.

 

Marján László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában