Mobilalkalmazás

2022.02.21. 16:23

Akár kutyasétáltatáshoz is találhatnak társat a debreceni hallgatók

Frissítették a Debreceni Egyetem applikációját.

Forrás: Unideb.hu

Új funkciókkal bővült a Debreceni Egyetem hallgatóknak szóló applikációja; a fejlesztések nyomán a felhasználóknak push-üzenetekben küldi a rendszer a legfontosabb információkat, az UD Közösségi tér révén pedig új lehetőséget teremt a hallgatóknak a kapcsolattartásra – olvasható az Unideb.hu-n. Mint írják, az UD Studyversity-t az indulás óta több mint 15 ezer felhasználó töltötte le. 

 

A fejlesztést irányító Webportál-, Alkalmazásfejlesztés és VIR Központ igazgatója, Vincze Szilvia elmondta: a mostani funkcióbővítésnél is az applikáció létrehozását megelőző kérdőívek válaszaiból, valamint a felhasználók tapasztalataiból kiindulva gamifikációs megoldásokkal tették élvezetesebbé az alkalmazást.

 

– A távolléti oktatás során sokan otthon is használták az alkalmazást, és főként a közösségi funkciók miatt nyúltak a mobiljukhoz. Éppen ezért határoztuk el, hogy ezen a téren fejlesztünk. Az újonnan kialakított UD Közösségi tér menüpont lehetőséget nyújt arra, hogy a hallgatók bármely szabadidős tevékenységükhöz a kutyasétáltatástól a színházlátogatásig társat találjanak – olvasható egyebek mellett az egyetemi portálon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában