Közlekedés

2021.12.14. 10:30

Újra járható a 354-es főút az M35-ös autópálya és a 35-ös főút között

A Közút a Józsa és Debrecen közötti nagy forgalom miatt arra kéri a sofőröket, hogy a 35-ös főút helyett válasszák inkább a pályát.

Forrás: Google Street View

Ismét használhatják a Debrecen és Hajdúböszörmény, valamint a Debrecen és Debrecen-Józsa településrész között közlekedők a 354-es főút korábban lezárt, M35-ös autópálya és 35-ös főút közötti szakaszát, tudatta közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

 

Azt írják, a 35-ös főút Debrecen-Józsa és Debrecen közötti szakaszán az elmúlt időszakban kialakult megnövekedett gépjárműforgalom, valamint a 354-es főúton korábban érvényben lévő lezárás miatti forgalomelterelés következtében jelentős torlódás alakult ki. A 354-es főutat újra megnyitották, azonban a további torlódások elkerülése érdekében a szakemberek arra kérik a közlekedőket, hogy

 amennyiben tehetik, már Hajdúböszörménynél, vagy legkésőbb a 354-es főút csatlakozásánál igyekezzenek elkerülni a 35-ös főút érintett szakaszát, és használják a megfelelő kapacitással bíró M35-ös autópályát.

 Az éves megyematrica megvásárlásával jelentősen csökkenhet a menetideje az autópályát használóknak, az úthasználati díjakról ezen az oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában