Fotókkal

2021.12.10. 14:06

Édességcsomagokkal és jó hírekkel ékeztek a debreceni óvodába

Nagy örömmel és hálás szívvel fogadták a felajánlást.

Forrás: Kiss Annamarie

Karácsonyi énekszóval és szeretettel fogadták a Mesekert Óvoda gyermekei a Csigabiga csoportba érkező visszatérő vendégeket pénteken. A UNIFIT Fitness & Gym Center ugyanis minden évben elindítja saját csokigyűjtő akcióját, melyet az intézmény apróságainak ajánlanak fel; idén mintegy 150 édességcsomag érkezett.

Fotó: Kiss Annamarie

– Régi hagyomány, hogy ajándékokkal érkezünk a legkisebbekhez: még 2018-ban határoztuk el, hogy a vendégeink által hozott felajánlásokkal ennek az óvodának kedveskedjünk – idézte fel Balogh Tamás, az edzőkomplexum operatív és szakmai igazgatója a látogatás apropóját.

Fotó: Kiss Annamarie

Szilágyi Edina, a városrész önkormányzati képviselője örömét és háláját fejezte ki az Unifit teljes csapatának a nemes gesztusért, majd megjegyezte: a magas szintű szakmai munkának hála egyre nagyobb az érdeklődés az óvodai férőhelyek iránt, ami örömteli. – Azt azonban látni kell, hogy az intézmény 1928-ban épült, nagyobb bővítés az évek során nem történt, ezért az egyik célkitűzésünk Tasó László országgyűlési képviselővel, hogy Top Plusz forrásból fejlesztésre is alkalmas tornaszobával, nevelői férőhellyel, valamint dolgozói étkezővel bővüljön az intézmény. A szándék és az akarat ehhez megvan, úgyhogy a jövőben azon dolgozunk, hogy megvalósulhassanak ezek a fejlesztések, mert egy nagyszerű közösség jött létre a Jánosi utcai óvodában – mutatott rá a képviselő.

Fekete Valéria intézményvezető megjegyezte, nagy örömmel és hálás szívvel fogadják minden évben a felajánlást. Hozzátette: a kicsik mindig lelkesek, jó helyre érkezik tehát az ajándék. - Gyermekeink a Mikulás és az Advent hangulatában élik a mindennapjainkat, meleg szívvel fogadnak minden figyelmességet – zárta az óvoda vezetője.


MI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában