Hajdúböszörmény

2021.10.15. 19:00

Még több helyen lehet díjmentesen netezni

Vonzóbbá teheti ez a lehetőség a város különféle pontjait.

Bruttó 800 ezer forint pályázati forrásból összesen három, kifejezetten forgalmas helyszínre telepített wifihálózatot az önkormányzat. Mostantól a városi piac, a Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont és a Városi Sport- és Rendezvényközpont területén is ingyenesen érhető el az internet.

Kiss Attila polgármester a Naplónak elmondta, hogy a projekt öt, nagyjából szomszédos települést köt össze. A humán szolgáltatások fejlesztését szolgáló pályázat teljes összege 500 millió forint, annak egy részét képezi a wifihálózat kiépítése. A település első embere szerint a mai világban olyan elengedhetetlen az internet­elérés, mint az ivóvíz. Szavai szerint fontos, hogy minden kényelmi szolgáltatáshoz hozzáférjenek a felhasználók. Mint mondta, a városban már 8-10 helyszínen eddig is elérhető volt az ingyenes szolgáltatás, többek között a fürdő, a buszmegálló és a főtér környékén, ez nemcsak a helyieknek, hanem a turistáknak is előnyt jelentett.

A hálózat az EFOP-WIFI néven már elérhető és használható a megjelölt helyeken.

BBI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában