párthírek

2021.10.12. 18:18

Debrecenben folytatódott az országjárás

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje újra Debrecenben tartott utcafórumot kedden, a Piac és a Csapó utca sarkán.

Elsőként Varga Zoltán országgyűlési képviselő (DK) és Sápi Mónika országgyűlési képviselő-jelölt szólt a megjelentekhez, majd a miniszterelnök-jelölt következett. Dobrev Klára úgy fogalmazott, látja, hogy kishitűvé vált a magyar ellenzék. – Az elmúlt évek ellenzéki kudarcai arra vezethetők vissza, hogy a politikusokat néha elvakította a saját egójuk vagy éppen a céljaiknak a követése – mondta, azonban úgy véli, ez az ellenzéki összefogás most más. – Sokan aggódnak, hogy a nagy örömünnep, ami az előválasztás első fordulójában volt, az átfordult csalódottsággá. Az ellenzéki térfélre is befészkelte magát az a személyeskedés, ami nem az országgal foglalkozik, hanem az ellenféllel. Én ettől távol tartottam magamat – mondta.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában