Közös szelfik hírességekkel

2021.10.10. 08:46

A földesi madársuli küldetése a madárvilág és a természet megismertetése

Bodrogi Gyula színművész és Pintér Timi énekesnő a madársuli egyik sztárjával, Törpikével | Fotó: Imre István-archív

Idén, aki csak tehette, kiélvezte a nyarat – alighanem így tettek a földesi madársuli országjáró kedvencei is. A madárkák alig várták, hogy a karanténidőszak után végre úton lehessenek, a szabadban találkozhassanak örök rajongóikkal, a gyerekekkel. A madársuli megálmodója, Imre István elmondta lapunknak, a szárnyasok az utóbbi években rengeteg iskolába, óvodába eljutottak, illetve több rendezvényekre kaptak felkérést az ország különböző pontjain.

Bodrogi Gyula színművész és Pintér Timi énekesnő a madársuli egyik sztárjával, Törpikével | Fotó: Imre István-archív

– Több ezer kilométert utaztunk Törpikével, a füles­kuvikkal és Jenővel, a vándorsólyommal, akik rengeteg gyerkőcnek csaltak mosolyt az arcára – számolt be a Naplónak. Megjegyezte, a mögöttük álló évek alatt a kicsik mellett számos közismert személy is az útjukba akadt. – Mindegy, hogy óvodásokkal, kisiskolásokkal, felnőttekkel vagy hírességekkel futunk össze, nincs olyan ember, aki ne akarná a cuki madárkákat megsimogatni, kézbe fogni. Színészek, énekesek és műsorvezetők egyaránt „elgyengülnek” láttukon: Bodrogi Gyula, Stohl András, Pataki Zita, Rúzsa Magdi és még sorolhatnánk, hányan készítettek közös szelfit Törpikével és Jenővel – fogalmazott Imre István.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában