hónapokon belül kész lehet

2021.09.08. 09:07

Megújul az Ötholdas Pagony, kezdődhet Sziget-kék beruházás

A közbeszerzést debreceni székhelyű cég nyerte.

Hamarosan megkezdődhetnek a munkák a Nagyerdő szívében, és teljesen megújul az Ötholdas Pagony! – számolt be az örömteli hírről Papp László, Debrecen polgármestere a közösségi oldalán. Eredményesen zárult ugyanis a Sziget-kék tematikus park közbeszerzési eljárása, így megvan a beruházás kivitelezője.

– Az Ötholdas Pagonyt úgy alakítjuk át, hogy a jelenleginél kétszer nagyobb zöldterületen és kétszer annyi játékkal várjuk a családokat. Szabó Magda Sziget-kék című meseregénye nyomán egy minivárost is létrehozunk. A beruházás részeként egy négy évszakos pavilon épül, így akár egy egész napot is el lehet majd tölteni a parkban – olvasható a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">bejegyzésben. A közbeszerzést debreceni székhelyű cég nyerte 1 milliárd 130 millió forintos ajánlattal. A szerződést még szeptemberben aláírhatják, ezt követően a kivitelezőnek hét hónapja lesz a munka elvégzésére.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában