amire mindenki várt

2021.09.15. 10:57

Megtartják az idei Debreceni Őszi Nagyvásárt

Október első hétvégéjén megtelik a Böszörményi út és környéke árusokkal és vásárlókkal.

Fotó: Napló-archív

A Mihály-napi vásárnak minden évben kétszer, tavasszal és ősszel szokott otthont adni a cívisváros, azonban az elmúlt két esztendőben a járványhelyzet miatt három alkalmat kellett törölniük a szervezőknek.

Lelesz György, a Debreceni Közterület Felügyelet vezetője a Napló érdeklődésére elmondta, az őszi piacot megtartják, már gőzerővel készülnek, s a tervek szerint október első hétvégéjén megrendezik a nagyvásárt.

Mint megtudtuk, a helyszín változatlan, néhány hét múlva a Böszörményi út és a környékbeli utcák fognak megtelni kereskedőkkel, látogatókkal. – Minden eddiginél nagyobb érdeklődés kíséri az előkészületeket, már most több mint ötszáz árus jelezte felénk, hogy szeretnének részt venni az eseményen. Az ország minden tájáról érkeznek majd eladók, ha a számításaink nem csalnak, akkor közel ezer értékesítő portékái között válogathatnak a kíváncsiskodók – nyilatkozta lapunknak.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában