segíts, hogy repülhessenek!

2021.09.08. 16:18

Jótékonysági adománygyűjtő nap és vásár a madarakért

Az eseményt a Madárkórház Alapítvány szervezi, melyre szeretettel várják a látogatókat.

Azon túl, hogy az érdeklődők kézzel készített kincsekkel térhetnek haza, vásárlásukkal nemes ügyet támogatnak. A termékek vételára ugyanis mind az alapítvány elkülönített bankszámlájára kerül – tájékoztatott dr. Déri János.

A Madárkórház Alapítvány a befolyó összegekből szeretne egy saját labort kialakítani, hogy esetleges fertőző betegségek esetén a diagnózis akár azonnal felállítható legyen, és ne kelljen a mintákat idegen laborokba szállítani, ott fizetni a feldolgozásukért, majd több munkanapot is várni az eredményre. Sok esetben életet menthet, ha a megfelelő kezelés azonnal, helyben elkezdhető.

Ezt a vásárt is a portékák teszik különlegessé, így az alapítvány a meglévő termékek mellé továbbra is szívesen fogadja a felajánlásokat.

Időpont: 2021. szeptember 18. szombat, 10:00-15:00

Helyszín: Hortobágyi Madárpark, 4071 Hortobágy, Petőfi tér 6

A jótékonysági vásár mellett színes, szórakoztató és ismeretterjesztő programokkal is készülnek a szervezők. A gyerekek és felnőttek egyaránt játékos formában ismerkedhetnek meg hazánk madárvilágával, valamint a madármentő tevékenységgel. Ezen felül olyan további érdekességek is várhatók, mint a madártotó, kézműves foglalkozás gyermekeknek, tollfelismerő verseny, illetve tárlatvezetés a madárkórházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában