Fotók

2021.09.04. 20:12

Bográcsos ételektől illatozott a szoboszlói reptér

Immár 22. alkalommal rendezték meg a Szoboszlói Birka- és Slambucfőző Örömnapot a fürdővárosban szombaton.

Fotó: Tóth Imre

A régió egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvényén baráti társaságok, brigádok, egyesületek gyűlnek össze és együtt készítik a finomabbnál finomabb szabad tűzön, bográcsban készült ételeket, mely lehet slambuc, vagy birkából készülő finomság. Az ételek mellé színvonalas kulturális programokat kínáltak a szervezők, a helyi Kovács Máté Művelődési Központ munkatársai.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában