Fotókkal

2021.08.18. 16:43

Szünidőző nap a Tócóskertben

Ugrálóvár, tűzoltóautók, kutyás bemutató, csillámtetoválás, arcfestés és megannyi színes program várta szerda délután a családokat a Tócóskert téren.

Fotó: Kiss Annamarie

A Mosolykuckó Szabadidő Egyesület második alkalommal szervezte meg Szünidőző családi napját, mellyel a környéken élőknek kedveskedtek egy tartalmas és színes délutánnal. Míg a színpadon a fellépők különböző táncos-zenés produkciókkal szórakoztatták a nagyérdeműt, addig a tér különböző pontjain foglalkozások várták a gyerekeket. Érdemes volt minél több asztalhoz ellátogatni, hiszen egy-egy foglalkozás után pecsétet kaptak, melyeket fagylaltra válthattak be.

Kelemen Ervin Zsoltné, a Mosolykuckó Szabadidő Egyesület elnöke | Fotó: Kiss Annamarie

Kelemen Ervin Zsoltné, a Mosolykuckó Szabadidő Egyesület elnöke kifejtette, reméli, nem a mai az utolsó ilyen családi nap, abban bíznak, hogy rendezvényeikkel hagyományt teremthetnek és megannyi családnak csalhatnak mosolyt az arcára.

Papp László, Debrecen polgármestere | Fotó: Kiss Annamarie

A nyüzsgő téren Papp László polgármester köszönetét fejezte ki az egyesületnek, hogy lehetővé tették a családi délután létrejöttét a Tócóskert egyik legzöldebb parkjában. – Lehet, hogy a következő évben már érezhető változásokat láthatunk ezen a környéken is. A Tócóvölgyben már elindult a játszóterek, a sétányok, a parkok felújítása, valamint futópályát építünk. Természetesen itt sem maradhat el az átalakítás, bízom benne, hogy jövőre már ennek kézzel fogható nyomai lesznek – beszélt a jövőről a polgármester.

Pósán László országgyűlési képviselő | Fotó: Kiss Annamarie

Pósán László országgyűlési képviselő kitért arra, ha a Vincellér utca felé eső részre tekintünk, akkor láthatjuk, hogy jövő ilyenkor a parkolás sokkal egyszerűbb lesz a rendezvényre érkezőknek is, hiszen már épülnek az új parkolóhelyek.

Orosz Aurélia önkormányzati képviselő | Fotó: Kiss Annamarie

Orosz Aurélia önkormányzati képviselő elmondta, amikor készültek a rendezvényre, az előzetes terepszemlén nagyon üres volt ez a tér. Az volt a kívánsága, hogy töltsék meg élettel, úgy véli, ez sikerült. A rövid köszöntők után a megjelentek politikusok megszegték az új kenyeret, hiszen ez a családi nap hagyományosan az augusztus 20-i ünnepkörhöz kapcsolódik. A színpad pedig megtelt élettel, többek között a Debreceni Hajdú Táncegyüttes adott műsort, de hatalmas tapsot kaptak a Táncos Lábú Szupernagyik is.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában