kiírták a közbeszerzést

2021.08.22. 14:19

Aszfaltozás lesz a debreceni Vashámor és Felsőpércsi utcában

A beruházások eredményeként csapadékvíz-elvezető rendszerek is létesülnek.

Fotó: Molnár Péter

Útkorszerűsítési munkák elvégzésére írt ki nyílt közbeszerzési eljárásokat a debreceni önkormányzat.

A debreceni Vashámor utcai útépítés eredményeként megvalósulhat 216 méter hosszú és 4,25 méter széles aszfaltburkolatú út építése. A Felsőjózsán található létesítményt a jobb oldalán „K” szegéllyel kell határolni, ugyanakkor a jobb oldalon 1,50, a bal oldalon pedig 1,25 méteres, mechanikailag stabilizált padka és a hozzá tartozó csapadékvíz-elvezetés alakítandó ki a közműkiváltásokkal együtt.

A Közbeszerzési Értesítő szerint az ajánlattételi, illetve részvételi jelentkezés határideje 2021. szeptember 16-án jár le.

Képünkön a Felsőpércsi utca | Fotó: Molnár Péter

Jelzőlámpákat is telepítenek

Az önkormányzat másik tendere a szintén Debrecenben lévő Felsőpércsi utca III. ütemének útépítésére keres kivitelezőt. A nyertesnek a Bayk András-kertben futó út 0+255,5 és 0+688,63 kilométerszelvények közötti szakaszán kell megvalósítania a terveket, amelyek szerint 433,13 méter aszfaltburkolatú út épül 5,5 méter széles útburkolattal, 0,75, illetve 1,25 méter széles útpadkával. Emellett mintegy 430 méter burkolt nyílt csapadékvíz-elvezető árok alakítandó ki, s mindezeken kívül 6 darab jelzőlámpa telepítése is az elvárások között szerepel.

A Közbeszerzési Értesítő szerint az ajánlattételnek, illetve részvételi jelentkezésnek 2021. szeptember 13-án van a határideje.

VA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában