Tündérfutás

2021.07.27. 14:13

A hatodik jótékonysági sportgálára készül a Tündérkör Alapítvány

Az online alkalmak után ismét élőben találkozhatunk a Nagyerdőn!

Fotó: Tóth Zsé Ferenc-archív

A Tündérfutás biztosan sokak számára ismerősen cseng. Az elesett gyermekek megsegítését támogató gálarendezvény szeptember 12-én már a hatodik alkalommal várja a jótékony sportbarátokat, akik nemcsak élményekkel, de egyedi érmekkel és ajándékcsomagokkal is gazdagodhatnak majd a Nagyerdőn. Az esemény kapcsán Tóth Zsé Ferencet, a sportgálát szervező Tündérkör Alapítvány elnökét kérdeztük.

- Az első, a második és harmadik alkalom után – a pandémiának köszönhetően – mi is kénytelenek voltunk az online térbe vonulni, ilyen keretek közt szerveztük a negyedik és ötödik Tündérfutást, amelyek így is nagyon sikeresnek számítottak. A szeptemberi hatodik esemény viszont már ismét élőben fog elstartolni. Az elmúlt másfél évvel a hátunk mögött egyelőre még mi is óvatosak vagyunk, nem merünk tippelni sem a résztvevők számának tekintetében – osztotta meg a Hajdú Online-nal.

Egy biztos, 2021-ben is érdemes lesz kilátogatni a Nagyerdei Stadionhoz, hiszen a rajtok között zenével, ugrálóvárral, arcfestéssel és más színes, izgalmas programokkal várják az érdeklődőket.

A szervezők továbbá felhívják figyelmet, hogy a Nagyerdei Terep Maraton őszi versenye a BT 6. Tündérfutásba lesz integrálva.

További részletek és regisztráció ide kattintva érhetők el.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában