Napközis arculata volt

2021.07.13. 13:00

A görögkatolikusok idén is szerveztek tábort

Minden napra jutott színes program és meglepetés is.

A helyi görögkatolikus egyház jóvoltából napközis jelleggel működő táborban vehettek részt az érdeklődő gyerekek július első hetében. Zenével indult a hét, ahol Tóthné Szabó Marianna tanárnő a citerával, a nyíracsádi származású zenész, Tordai Zoltán pedig a hegedűvel ismertette meg közelebbről a gyerekeket. Később csapatonként akadályversenyen mérhették össze ügyességüket a táborozók.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Persze nem feltétlenül a győzelem, hanem a móka és a kacagás volt a tét. Sok volt a labdajáték, ügyességi feladat is akadt bőven, és frissítőleg hatott a vízipisztolyos akadály a tikkasztó hőségben. A Zrínyi utca végén lévő szabadidőpark hűs fái alatt is eltöltöttek egy napot a gyerekek, út közben pedig beugrottak megtekinteni Bódizs Dominik különleges állatait. Maradandó emlék lesz a tarcali kirándulás, ahol a Krisztus-szoborhoz is feljutottak, de nemigen fogják elfelejteni a szerencsi csokigyárban tett látogatást sem. A hét programja Nyíracsádon zárult egy mozgalmas és izgalma, falujáró helytörténeti vetélkedővel.

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában