Óvjuk egymást!

2021.06.23. 11:25

Újranyitottak a rendelők Hajdúböszörményben

Továbbra is elővigyázatosnak kell lenni az intézményekben.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Visszavonták a járvány első hulláma során hozott intézkedéseket a háziorvosi és gyermekorvosi ellátásban, így a rendelők kapui újra nyitva állnak – olvasható Hajdúböszörmény város hivatalos közösségi oldalán. A bejegyzésben arra kérik a betegeket, hogy amennyiben vizsgálatot szeretnének kérni, részesítsék előnyben az előjegyzést, illetve kérjenek időpontot a zsúfoltság elkerülése miatt.

Ezeken kívül a várótermekben továbbra is kötelező a maszk használata és a távolságtartás, ezért előfordulhat, hogy a várótermen kívül szükséges várakozni annak, aki nem kért időpontot, illetve ha védőoltásra érkezett és a kötelező megfigyelési idejét tölti.

Gyógyszerírás, vagy tanácsadás esetén pedig érdemes kerülni a személyes megjelenést, inkább a telefonos vagy az e-mailes érdeklődést javasolják. Továbbá, aki nem kapott védőoltást, és nem esett át a koronavírus-fertőzésen, de arra utaló tünetei vannak (láz, köhögés, gyengeség, hányás, hasmenés, szag és ízérzés vesztése) mindenképpen telefonáljon orvosának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában