videóval

2021.06.17. 13:34

Óvodai és bölcsődei dolgozók jártak örömtáncot Balmazújvárosban

Összetartással lehet átvészelni a válságot.

Fotó: Nagy Attila-archív

A jelenleg legelterjedtebb Jerusalema-tánckihíváshoz számos munkahelyi közösség csatlakozott, többek között az Egyesített Óvoda és Bölcsőde Intézmény munkatársai is, akik az élet apró örömeire kívánták felhívni a figyelmet.

Tarné Szabados Erzsébet Éva intézményvezető-helyettes és Csige Beáta óvodapedagógus (a koreográfia betanítója, a videó elkészítője) megosztotta a Naplóval, miért tartják fontosnak a kezdeményezést.

– Szerettük volna, ha látják mások is, milyen összetartással dolgozunk az óvodákban és a bölcsődében. Olyan közösségek munkálkodnak a hét telephelyen (hat óvoda és egy bölcsőde), melyek a gyerekek érdekeit szolgálják, töretlen hittel és összefogással minden tőlük telhetőt megtesznek – mondta az intézményvezető-helyettes.

A dolgozók a felkészülés két hete alatt nagyon sokat nevettek, és örültek annak, hogy végre együtt lehetnek. A felvételek telephelyenként készültek, kidomborítva sajátos arculatukat, megmutatva az ott dolgozók által képviselt értékeket is, az össztánc pedig az egységet szimbolizálja. Az elmúlt időszak nehézségei, a rendkívüli szünetek csak meg­erősítették őket abban, hogy kizárólag összetartással lehet átvészelni a krízishelyzeteket és megbirkózni a kihívásokkal.

Az együttműködés, illetve az, hogy segítsünk egymásnak, nélkülözhetetlen – és ez a járvány­időszakban is bebizonyosodott. A több mint kilencven dolgozó közül néhányan megbetegedtek, azonban a kollégák egy emberként álltak be helyettük, segítették egymást, és ez a jövőben sem lesz másként.

NE

Kapcsolódó cikkek:

https://haon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/ujabb-csoporttal-bovult-a-tanckihivas-5259931/

https://haon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/nezze-meg-hogy-tancoljak-a-barandiak-a-jerusalemat-5252974/

https://haon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/kicsik-es-nagyok-is-a-jerusalemara-roptak-letavertesen-5242213/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában