Bepótolták

2021.06.16. 07:00

Kiváló csapatot alkotnak

Fennállásának 25 éves évfordulóját ünnepelte a pocsaji Nem Csak a Húszéveseké a Világ nyugdíjas klub.

Forrás: Nagyné Kelemen Mónika

Az évforduló tavasszal volt, csak éppen a járványhelyzet miatt azt akkor nem tudták megünnepelni, így arra a napokban kerülhetett csak sor.

A résztvevőket Tóth Sándorné klubelnök köszöntötte. Kifejezte, örömére szolgál az is, hogy ismét együtt tudnak ünnepelni. Elmondta, a klubot 25 évvel ezelőtt néhai Kocsi Gyuláné és Ragályi Imréné kezdeményezésére alapították, azóta több-kevesebb létszámmal működik. Jelenleg 19 tagjuk van. – Amikor lehetőségünk van rá, felkérésünk van környező településekről, vagy távolabbról is, ahová hívnak bennünket, ott műsorral, énekkel, tánccal lépünk fel. Ilyen az utóbbi évben ugyan nem volt a járványhelyzet miatt, de amint lehet, megyünk, mert szeretünk szerepelni együtt, hiszen egy csapat vagyunk – jelentette ki Tóth Sándorné.

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika

Az idősek otthonában tartott rendezvényen a klubtagok és a község elöljárói vettek részt. Meghívást kaptak és el is jöttek az évfordulóra a Hajdú-Bihar Megyei Nyugdíjas Szervezeteinek Szövetsége részéről Molnár Ferencné elnök és helyettese, Pappné Ráduly Irma. Az elnökasszony beszédében kiemelte, hogy jó látni a klubtagokat ismét együtt, és az összetartás nagyon fontos a klub életében is. Fontos dolognak tartja, hogy a nehéz helyzetben is tudtak készülni e fontos évfordulóra. A köszöntő beszédek után kedves kis műsor-összeállítást adtak a klubtagok, majd ebéddel, süteménnyel kínálták egymást és a meghívottakat.

Nagyné Kelemen Mónika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában