egy napra övék a fürdő

2021.06.19. 11:59

Kiderült, mikor mehetnek díjmentesen strandolni a debreceni végzős középiskolások

Röplabda-, csúszda- és ugróversennyel is készülnek.

Fotó: Napló-archív

Mint arról már beszámoltunk, Papp László május 1-jén jelentette be, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is lesz egy olyan nyári nap, amikor díjmentesen vehetik birtokba a megújult Aquaticum Debrecen Strandot a cívisváros végzős középiskolás diákjai. A debreceni polgármester friss, szombati bejegyzéséből az is kiderül,

ez a nap egész pontosan június 29-e, kedd lesz majd.

„Vannak olyan események az életben, amiket meg kell ünnepelni, a középiskola befejezése pedig ilyen. Mindenki megérdemli, hogy diákéveinek befejezése emlékezetes legyen, ezért olyan fontos a ballagási ünnepség” – írja a diákoknak címzett levelében a városvezető, emlékeztetve egyúttal, hogy idén ez a nagyszabású esemény a legtöbb iskolában nem a korábban megszokott formában valósulhatott meg, Debrecen viszont nem engedheti meg, hogy végzősei örök élmény nélkül hagyják el alma materüket.

„Ezért egy napra nektek adjuk az Aquaticum Debrecen Strandot. Természetesen a belépés jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a védettségi igazolványhoz kötött” – teszi hozzá Papp László.

A végzős középiskolásoknak június 29-én egész nap ingyenes lesz a belépés. Emellett strandröplabda-, csúszda- és extrém ugróversenyt is szerveznek, a hangulatról pedig dj gondoskodik, derül még ki a bejegyzésből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában