„Gedeon bácsik”

2021.06.27. 12:18

Gondolná, hogy debreceni fiataloknak köszönheti a frizuráit a magyar válogatott?

Nagyot menetelt a magyar labdarúgó-válogatott az Eb-n Sigérrel és Vargával a keretben, azonban a labdarúgókon kívül van más hajdú-bihari érdekeltség is Marco Rossi csapatánál.

München 20210622 Labdarúgás EURO2020 foci EB Magyar válogatott edzés Foto Nemzeti Sport - Árvai Károly A képen: Botka Endre , Schuth Gábor , Varga Roland , KLeinheisler László , Varga Kevin

Fotó: Szabó Miklós

Beke Balázs és Balogh Tamás, a debreceni Hedge Hair fodrászszalon két kiváló fodrásza alakítja tökéletesre a válogatott labdarúgók frizuráit. – Sok játékos jár hozzánk a DVSC-ből, de Sigér Dávid és Varga Kevin ajánlatának köszönhetően mi lettünk a nemzeti együttes borbélyai is, egyelőre csak az Eb ideje alatt, aztán majd meglátjuk a jövőt – mondta el a Hajdú-bihari Naplónak Beke Balázs.

Beke Balázs és Balogh Tamás | Fotó: hedgehair.com

Kíváncsiak voltunk, hogy állt-e már a két srác elé valamelyik futballista extrém kéréssel. – Nagyon könnyű helyzetben vagyunk velük, mi is rugalmasak vagyunk ugyan, de a labdarúgók is készségesek velünk, nincs nehéz vagy bonyolult kérésük – fogalmazott a debreceni hajász. Beke Balázs azt is kiemelte, hogy mindig nagyon izgatottak a frizurákat illetően is, de mivel nagyon szeretik a magyar focit, így az eredmények kapcsán is nagyon szorítanak a válogatottnak. Mivel picit részeseinek érzik magukat, osztoznak sikerekben, örömökben a nemzeti csapattal.

A válogatott labdarúgók közt Varga Kevin (jobbra) is Beke Balázséknak köszönheti fizimiskáját | Fotó: NS-archív

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában