Közlekedés

2021.06.04. 15:55

A következő két évre is biztosítanák a debreceni járatot

Személyszállítási szolgáltatásra írt ki közbeszerzést a debreceni önkormányzat.

A május 31-ei Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás nyertesétől szolgáltatást rendel majd meg a város, a Kassai út (Főnix Csarnok) és a Gáspár György kert között, valamint Dombos településrészig menetrend szerinti szerződéses személyszállítás végzéséről.

Hétfőtől péntekig munkanapokon tanítási időszakban és tanszünetben 11 forduló, hétvégén (szombat és vasárnap) 6-6 forduló van meghatározva a menetrend alapján. A járatnak Dombos településrészig hétköznap délelőtt és délután 2-2 fordulót, hétvégén (szombat és vasárnap) délelőtt és délután 1-1 fordulót kell teljesítenie. A személyszállítást kizárólag a Debrecenből Gáspár György kertbe és Dombos településrészig, továbbá a Gáspár György kertből és Dombos településrészről Debrecenbe utazni kívánók részére biztosítja majd a szolgáltató más utasok kizárásával.

Az önkormányzat felhívja a pályázók figyelmét arra, hogy az érintett útvonal jelentős része rossz műszaki állapotú, az autóbusz meghibásodásából eredő károkért nem vállal felelősséget. A szolgáltatási szerződést 2021. október 1-től 2023. szeptember 30-ig szólóan kötik meg. A szolgáltatást a KRESZ vonatkozó előírásai alapján, a meghatározott követelményeknek megfelelő járművel kell ellátni; egy minimum 70 fős, maximum 20 éves fő szállítójármű és egy szintén minimum 70 fős, maximum 20 éves tartalékjármű szükséges. Az ajánlatokat június 8-ig várják.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában