egész napos móka

2021.05.25. 15:20

Ha gyermeknap, akkor irány a Kultúrpark!

Különleges programok várják a kicsiket és a nagyokat Gyermeknap alkalmából hétvégén.

Fotó: Molnár Péter

Május utolsó hétvégéjén a gyermekeké a főszerep. Egyedülálló zenés-táncos, illetve bábelőadásokat tekinthetnek meg a cívisváros állatkertjében az érdeklődők május 29-én és 30-án is, a Nagyerdei Kultúrpark, a Főnix Rendezvényszervező, a Kodály Filharmónia, valamint a Vojtina Bábszínház közös szervezésében. Az intézmények kedden egy beharagozó sajtótájékoztatót is tartottak, ahol Puskás István alpolgármester úgy fogalmazott, lépésről-lépésre újra felpezsdül a kulturális élet a városban.

Dr. Puskás István és dr. Nagy Gergely Sándor szerint is egyedülálló a hétvégi programkínálat | Fotó: Molnár Péter

– Az elmúlt hosszú hónapok megpróbáltatásainak pozitív oldala is van: olyan együttműködések új fejezeteit hozta el, mint ez a gyermeknapi – jelentette ki. Dr. Nagy Gergely Sándor, az állatkert ügyvezető igazgatója. Hangsúlyozta, a gyermeknap mindig is kiemelten fontos szerepet játszott az intézmény életében, ezért most, hogy újra megnyithatták kapuikat, még nagyobb hangsúlyt fektetnek az év ezen napjára.

– Az itt jelenlévő intézmények vezetőivel igyekeztünk olyan programkínálattal készülni, amely igazán élvezetessé teszi ezt a napot, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt – tette hozzá. A gyermeknapi hétvége programjain díjmentesen részt vehetnek, akik jegyet váltanak az állatkertbe, az intézmény pedig ingyenes vidámparki belépővel kedveskedik valamennyi 14 év alatti vendégének.

BD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában