Ballagás előtt

2021.05.24. 10:42

Elkészültek az osztálytablók

Nem volt egyszerű ez az iskolai tanév a diákoknak, de a tanítóknak és a tanároknak sem. A hamarosan befejeződő tanévből több olyan esemény, program elmaradt, amely a diákélethez hozzátartozik. Egy valami továbbra is megmaradt, amely egy nagyon értékes cselekedet, hisz a 14 éves korban készült arckép egy örök emlék lesz. Hasonlóan értékes az iskolai osztálytabló. Ezeken a fényképeken együtt van az egész osztály azokkal a tanítókkal és tanárokkal, akikkel éveken át együtt dolgoztak, tevékenykedtek.

VJ

Névsor

Körösszakál Bihar Román Nemzetiségi Kéttannyelvű Általános Iskola

Igazgató: Szilágyi Lászlóné. Osztályfőnök: Gurbai Jánosné. Tanulók: Turi Roland Imre, Gyöngyösi Rebeka, Gurbai Vanessza Etelka, Kiss Miranda Kira, Balogh Fanni, Török Adrián.

Körösszegapáti Általános Iskola

Tagintézményvezető: Pintye Edit. Ny. tagintézményvezető: Vad Erzsébet. Volt osztályfőnök: Sáfrányné Berényi Mária. Osztályfőnök: László Krisztina. Tanulók: Vad Dorina Viktória, Miczura Mirella, Radics Donatella, Vad Laura Lili, Bertalan Alexa, Micura Alexandra Kitti, Kovács Márk Mihály, Váradi Krisztián, Szegedi András, Ádám, Tokai Kristóf.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában