méghozzá teljesen ingyen

2021.05.02. 08:17

Egy napra idén is a végzősöké lesz a debreceni strand

Papp László közösségi oldalán írt levelet az utolsó évüket taposó középiskolásoknak.

Fotó: Napló-archív

Debrecen polgármestere Facebook-oldalán jelentette be szombaton, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is lesz egy olyan nyári nap, amikor díjmentesen vehetik birtokba az Aquaticum Debrecen Strandot a cívisváros végzős diákjai.

„Tudjuk, hogy ebben a rendkívüli helyzetben nem volt könnyű felkészülnötök az érettségi vizsgákra, mégis arra kérlek titeket, hogy azt tartsátok szem előtt, amitek van, és amit senki nem vehet el tőletek. Ott van az elmúlt évek munkája, a megszerzett tudásotok, és hétfőn a vizsgán ott lesznek mellettetek az osztálytársaitok, barátaitok, akikkel együtt vehetitek ezt az akadályt.

És ott van mögöttetek Debrecen városa is. Megígérhetem, hogy a tavalyi végzősökhöz hasonlóan számotokra is biztosítjuk az ingyenes lehetőséget, hogy nyáron – az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelőn – egy napra csak tiétek legyen az Aquaticum Debrecen Strand.

Drukkolunk nektek, hogy teljesüljenek az álmaitok, az érettségihez pedig sok sikert kívánunk!” – írja levelében Papp László.

A 2020-as akciónak is nagy sikere volt, az akkor készült beszámolónkat ide kattintva olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában