Vigyázat!

2021.05.25. 12:02

Csalókra figyelmeztet a vízmű

A TRV Zrt. munkatársainak adják ki magukat, és azt állítják, hogy a víz minőségét szeretnék leellenőrizni.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Illetéktelenek próbáltak bejutni a minap egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei hölgy otthonába a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. nevében. Az ismeretlenek azt mondták az asszonynak, hogy a víz minőségét szeretnék leellenőrizni. Mivel a szokatlan megkeresés gyanús volt a hölgynek, ezért nem engedte be az idegeneket és értesítette a vízmű helyi ügyfélszolgálatát az esetről.

A TRV Zrt. munkatársai hangsúlyozzák: a társaság munkatársai ilyen célból nem keresik fel a lakosokat, így vélhetően csalók jártak a településen.

A cég kollégái szerint előfordul, hogy ismeretlenek vízműves szakembereknek kiadva magukat, különböző ürüggyel próbálnak bejutni a lakásokba, ez a szolgáltatási területük bármelyik részén előfordulhat. Ezért felhívják a felhasználók figyelmét arra, hogy legyen mindenki körültekintő, csak megfelelő azonosítás után engedjen be idegeneket a portára, lakásba – értesültünk a TRV Zrt. sajtóreferensétől.

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. munkatársai személyi azonosító kártyával rendelkeznek, melyek bizonyítják, hogy a cég alkalmazottjai. Ezt a kártyát minden esetben kérjék el az ismeretlen szakemberektől.

Gyanú esetén jelezzék az esetet az ügyfélszolgálaton, a 06-80-205-157-es, ingyenesen hívható telefonszámon, illetve keressék a rendőrséget!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában