feljelentés helyett segítség

2021.04.17. 09:00

Melegételt és tárgyi eszközöket is kaptak a mentők

A megyében is sokan segítették a mentősöket: civil szervezetek, magánszemélyek egyaránt.

20201106, Budapest Kijárási korlátozás A koronavírus fertőzöttek számának növekedése miatt november 5-től éjfél és öt óra között kijárási korlátozásokat vezettek be. Képen: Baleseti Intézet - kórház, mentő, beteg Fotó: Knap Zoltán (KZ) Bors

Fotó: Bors-archív

Egy ismeretlen személy feljelentette az Országos Mentőszolgálatot húsvétkor, mert sérelmezte, hogy az egyik mentős ebédre hamburgert vásárol – az eset a fővárosban történt, azóta az elmúlt napokban a történések miatt egy ország fogott össze az életmentőkért – akiket az ügy miatt a Napló is megkeresett. Érdeklődtünk, hogyan vélekednek az esetről, illetve milyen visszajelzéseket kap a szervezet.

– Az Országos Mentőszolgálat bajtársi közössége köszöni a társadalom elismerését, támogatását, illetve azt a megszámlálhatatlan adományt, édességet, melegételt, tárgyi eszközöket, amelyekkel önzetlenül támogatták a mentőket ebben a nehéz időkben az elmúlt egy évben – nyilatkozta Ménes Dávid, az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs munkatársa, a debreceni mentőállomás megbízott állomásvezető mentőtisztje.

– Mindennapi tevékenységünk eredményességéhez nagymértékben hozzájárult a civil szervezetek, magánszemélyek, valamint intézmények részéről megnyilvánuló önzetlen segítség és támogatás – fűzte hozzá. Ezt követően hangsúlyozta, a koronavírus harmadik hullámában is a jelenlegi terhelés mellett számíthat a lakosság a mentők áldozatkész, fegyelmezett munkájára.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában