közbeszerzés

2021.04.28. 13:08

Budaörsi cég húzhatja fel a folyási egészségházat

Eredményes lett a folyási egészségház megépítésére kiírt közbeszerzés, a nyertes pályázatot egy budaörsi cég nyújtotta be. Minderről az április 28-i Közbeszerzési Értesítőben adtak hírt. A vállalkozást három ajánlattevő közül választották ki, a munkát 58 millió 457 ezer 584 forintért végzik majd el.

A csaknem 120 négyzetméter alapterületű egészségház a Kossuth utca 13. szám alatti ingatlanon épül meg, megközelítőleg 30 négyzetméteres tornáccal. Az épületre napelemeket is terveznek.

Az ingatlanon található épület utcai részében működik Folyás Község Polgármesteri Hivatala, a hátsó épületrészben pedig a körzeti háziorvosi rendelő. Az épület két része egymástól teljesen különálló, az utcafronti rész korábban épült, és ehhez toldották hozzá később a hátsó részt. Az egészségházat a jelenlegi orvosi rendelő helyére tervezik, a meglévő polgármesteri hivatali épület bővítéseként. A rendelőt lebontják, ennek a helyén épül meg az egészségház.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában