Besegítenek a buszok

2021.02.12. 20:32

Pályakarbantartás miatt több megyei vonalon módosul a vasúti közlekedés

Egyes szakaszokon részben, másutt teljes egészében átveszik a vonatok szerepét a pótlóbuszok.

202011130 Zalaegerszeg Vasutállomás illusztráció az online jegyvásárlásról szóló sajtótájékoztatóhoz Fotó: Katona Tibor KT Zalai Hírlap

Fotó: illusztráció / MW-archív

A Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon február 17-től 29-ig éjszakánként egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Püspökladány és Debrecen között pótlóbusz közlekedik a Nyugati pályaudvarról Debrecenbe 20:28-kor, 21:28-kor és 22:28-kor induló sebesvonatok helyett. Ugyancsak pótlóbusz szállítja az utasokat Debrecentől Püspökladányig a Debrecenből a Nyugatiba 1:49-kor, 2:45-kor, 3:45-kor, továbbá a Debrecenből Szolnokra 5:01-kor induló vonat helyett, mert Ebes és Debrecen között pályakarbantartást végeznek.

A Püspökladány–Biharkeresztes vonalon május 1-jéig minden hajnalban a vonal teljes hosszán pótlóbusz szállítja az utasokat a Biharkeresztesről Püspökladányba 3:30-kor induló vonat helyett.

A Debrecen–Sáránd–Nagykereki vonalon február 24-én este és hajnalban egy-egy vonat helyett Debrecen és Nagykereki között pótlóbuszok szállítják az utasokat pályakarbantartás miatt.

A Debrecen–Füzesabony vonalon október 28-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a Tócóvölgy és Balmazújváros közötti átépítési munkálatok miatt. Debrecen és Balmazújváros, illetve egy-egy délutáni vonat esetében pedig Debrecen és Hortobágy között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában