Ismételt nekifutás

2021.02.01. 08:48

Jelzőtáblákat és utcanévtáblákat helyeznek ki Debrecenben

Érvénytelen ajánlatok miatt újabb közbeszerzést írt ki az önkormányzat.

Fotó: Vass Kata

A jelzőtáblák és forgalomtechnikai eszközök kiépítését végezheti majd a következő három évben a debreceni önkormányzat által – már másodjára – kiírt közbeszerzési eljárás nyertese – derül ki a Közbeszerzési Értesítő napokban megjelent számából.

A város kezelésében levő helyi úthálózaton közúti jelzőtáblák kiépítése és egyéb forgalomtechnikai eszközök kihelyezése a meghatározott forgalmi rend kialakításához 2021., 2022. és 2023. évben Debrecen közigazgatási területén – ez a pontos megnevezése az eljárásnak, melyet december végén sikertelennek nyilvánítottak, mivel a két ajánlattevő debreceni cég egyaránt érvénytelen ajánlatot nyújtott be. A következő három év tervezett keretszerződésében szerepel többek között közúti jelzőtábla oszlopának építése zöldterületben: 2200 darab, szilárd burkolatban 750 darab. Valamint 1800 darab közúti jelzőtábla, 600 kiegészítő jelzőtábla, 3 ezer darab elforgatott közúti jelzőtábla visszaforgatása, továbbá 700 darab utcanévtábla felszerelése és telepítése. Mint írják, 1,5 milliméter vastagságú, horganyzott lemezből készült táblák kihelyezése szükséges. Az is kiderül az értesítőből, hogy a szerződés egységáras. Az önkormányzat összesen maximum bruttó 182 millió 880 ezer forint értékben rendelheti meg a munkát a nyertes ajánlattevőtől, ezt a keretösszeget a város nem köteles kihasználni – áll a felhívásban.

HBN

Borítókép: Több forgalomtechnikai eszközt helyeznének ki

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában